Iš namo kiemo pavogtas dviratis

Nuotr. iš redakcijos archyvo

Pirmadienį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dviračio vagystės. Policijos pareigūnai įtaria jiems gerai žinomą mažeikiškį, kuris „specializuojasi“ šioje srityje.

Dviratis buvo pavogtas po to, kai vaikas apie pusę septynių vakaro jį paliko prie Ventos gatvės daugiabučio gyvenamojo namo.

Vagies padaryta žala, pasak nukentėjusiųjų, – 150 eurų.

Policijos pareigūnams įtarimų, kad vagystę galėjo įvykdyti jiems gerai žinomas asmuo, kelia tai, jog jis gyvena visiškai netoli šio įvykio vietos ir jau anksčiau čia yra pavogęs dviratį.

Mažeikiškiui iki šiol buvo pradėti šeši ikiteisminiai tyrimai dėl dviračių vagysčių, vėliau visi jie buvo sujungti į vieną tyrimą, o byla perduota teismui – prašant įtariamajam skirti gydymą.

„Įprastai jis dviračius parsivaro arba jais parvažiuoja ir kaupia garaže arba savo bute. Be jau oficialių tyrimų, pradėtų gavus iš žmonių pranešimus apie pavogtus dviračius, ne kartą važiavome į šiam asmeniui priklausančias patalpas ir, ten radę dviračius, juos grąžindavome savininkams. Pastaruoju atveju vyriškio nei namuose, nei garaže kol kas neradome“, – „Santarvei“ sakė pareigūnai.

Miesto gyventojams, norintiems apsisaugoti nuo tokių vagysčių, pareigūnai pataria dviračius prirakinti, nepalikti jų ilgam viešose vietose.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto