Transporto taršą tikrino aplinkosaugininkai

Nuotr. iš Aplinkos ministerijos archyvo

Trijuose Žemaitijos miestuose: Telšiuose, Plungėje ir Mažeikiuose – aplinkosaugininkai tikrino transporto priemonių taršą. Pažeidimų nenustatyta.

});

Pažeidimų neužregistruota 

Aplinkos apsaugos departamento Telšių aplinkos apsaugos skyrius praėjusią savaitę vykdė tikslines transporto priemonių taršos kontrolės išvykas Telšiuose, Plungėje ir Mažeikiuose.

Išvykose iš viso buvo patikrintos 48 transporto priemonės. Mažeikiuose, stotelėje prie senųjų miesto kapinių, pareigūnai patikrino 20 transporto priemonių. Visais atvejais pažeidimų –  taršos viršijimo atvejų – aplinkosaugininkai nenustatė.

Aplinkos apsaugos departamento Ryšių su visuomene skyrius informavo, kad automobilių taršos patikrai buvo naudojami dujų analizatorių komplektai, kuriuos sudarė du dujų analizatoriai (vienas  jų skirtas dyzeliniu kuru varomiems automobiliams, kitas – benzinu ir dujomis varomiems automobiliams),  taip pat – variklio sūkių matuoklis.
...

Laikraščio elektroninę versiją gali skaityti tik prisijungę ir prenumeratą turintys vartotojai.

Jeigu esate mūsų prenumeratorius, prisijunkite su savo prisijungimo duomenimis, kuriuos gavote atlikę apmokėjimą arba kuriuos jums suteikė redakcija.

Registruokitės | Pamiršai slaptažodį?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto