Degėsių kvapas privertė iškviesti ugniagesius

Nuotr. iš redakcijos archyvo

Savaitgalį mažeikiškiai ugniagesiai gelbėtojai sulaukė trijų Mažeikių miesto gyventojų prašymų padėti patekti į patalpas. Vienu atveju gelbėjimo darbų atlikti neprireikė.

Penktadienio vakarą pagalbos kreipėsi 60-mečio Ventos gatvės namo gyventojo artimieji – vyriškis neatidaro durų, raktas įkištas iš vidaus, bute dega šviesa, o prieš tai žmogus skundėsi sveikata. Kai į įvykio vietą atvyko mažeikiškiai ugniagesiai gelbėtojai, gelbėjimo įrangos jiems panaudoti neprireikė, duris atidarė pats vyriškis.
Šeštadienio rytą pareigūnai vyko į Pavenčių gatvės daugiabutį namą, iš kur pranešta, kad antrame aukšte bute likęs vienas dešimties mėnesių vaikas. Nuvykę į vietą ugniagesiai gelbėtojai ištraukiamosiomis kopėčiomis per langą pateko į patalpas, jas atrakino ir įleido medikus bei policiją. Bute rastas vaikas ir šalia miegojusi motina.

Tą pačią dieną specialiosios tarnybos skubėjo į M. Daukšos gatvės namą, iš kur kaimynai pranešė, kad jaučia iš pirmo aukšto buto sklindantį degėsių kvapą. Pareigūnai pateko į butą, nukėlė nuo viryklės pridegusį puodą, išvėdino patalpas. Kaip paaiškėjo, bute dūmų detektoriaus nebuvo, namuose buvęs vyriškis miegojo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto