Dėl girtumo – ikiteisminis tyrimas

Nuotr. iš redakcijos archyvo

Šeštadienį dviejuose eismo įvykiuose, kuriuos užregistravo mažeikiškiai policijos pareigūnai, buvo apgadinti du „BMW“ markės automobiliai. Vieną jų vairavo stipriai apgirtęs vyras. 

Apie pusę keturių nakties pareigūnams buvo pranešta apie avariją Ventos gatvėje – automobilis „BMW X5“ atsitrenkė į kitą automobilį. Atvykę policijos pareigūnai 34-erių metų avarijos kaltininkui nustatė 2,32 promilės girtumą, jam pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie penktą valandą vakaro į eismo nelaimę Algirdo gatvėje ant viaduko važiavo tiek policijos pareigūnai, tiek mažeikiškiai ugniagesiai gelbėtojai. Pastariesiems buvo pranešta, kad iš automobilio „BMW“, atsitrenkusio į viaduko atitvarus, rūksta dūmai. Vietoje paaiškėjo, kad gaisras nekilo, ugniagesiai gelbėtojai tik atjungė mašinos akumuliatorių ir surinko išsiliejusius tepalus.

Policijos pareigūnai nustatė, kad automobilį vairavęs vyras buvo blaivus. Jis teigė: avarija įvyko dėl to, kad pasuko galvą atgal ir tuo momentu nesuvaldė automobilio. Varuotojui surašytas administracinis protokolas dėl eismo įvykio, kurio metu buvo apgadintas turtas – atitvarai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto