Šalies medžiotojai įvertino mažeikiškių kulinarinius gebėjimus

Bugeniškių kolektyvui „dirigavo“ virtuvės šefas Sergej Ranko. Nuotr. iš MŽD archyvo

Raudonės pilyje (Jurbarko r.) vykusiame Lietuvos medžiotojų sąskrydyje mažeikiškiai buvo pastebėti – mūsų rajono atstovai šventės dalyvius vaišino „pragaro mašinoje“ keptu elnių, o dvi virėjų komandos šauniai pasirodė medžiokliškos šurpos virimo čempionate.

});

Vaišino keptu elniu 

Jau trečius metus iš eilės Raudonės pilyje vyksta šv. Huberto, medžiotojų globėjo, šventė, kurioje aktyviai dalyvauja ir mažeikiškiai medžiotojai. Tradiciškai šventė prasideda iškilminga eisena miestelio gatvėmis, garbingų svečių sveikinimo kalbomis, metų apdovanojimais. 

„Kiek šventėje dalyvavo mažeikiškių medžiotojų, sunku ir pasakyti – vyko ir pavieniai asmenys, vyko ir organizuotai, o mūsų rajono draugijos atstovai tradiciškai, kaip ir pernai, vaišino visus dalyvius keptu ant „pragaro mašinos“ elniu, tad darbo turėjome nuo pat ryto ir sukomės beveik iki tol, kol prasidėjo koncertas“, – sakė Mažeikių rajono medžiotojų ir...

Laikraščio elektroninę versiją gali skaityti tik prisijungę ir prenumeratą turintys vartotojai.

Jeigu esate mūsų prenumeratorius, prisijunkite su savo prisijungimo duomenimis, kuriuos gavote atlikę apmokėjimą arba kuriuos jums suteikė redakcija.

Registruokitės | Pamiršai slaptažodį?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Skip to content