Mažeikių“ komanda nukrito į antrą vietą

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Keturioliktąją pergalę Nacionalinėje krepšinio lygoje  iškovojusi  „Mažeikių“ komanda po šeštadienio turo nukrito į antrąją turnyrinės lentelės vietą – mūsų komandą aplenkė Marijampolės „Sūduva-Mantinga“, iškovojusi penkiolika pergalių.

Mažeikiškiai išvykoje savaitgalį rezultatu 74:63 (21:12, 35:30, 61:45) pranoko praėjusio sezono NKL čempionus Klaipėdos „Naftą-Uni-Akvaservis“. Rezultatyviausiai mūsų ekipoje žaidė Evaldas Šaulys, pelnęs 15 taškų, 14 taškų įmetė Šarūnas Vingelis.
Šį savaitgalį mūsų ekipos laukia dvejos rungtynės – namuose penktadienį su Kauno „Žalgiriu-2”, šeštadienį išvykoje su Joniškio „Delikatesu“.
„Rungtynėse su klaipėdiečiais stipriai sužaidėme pirmąjį kėlinį, tuo tarpu antrajame praleidome geras progas, todėl ir leidome kiek sutirpdyti pranašumą. Po pertraukos pagerinome metimus, pakeitėme aikštės gynybą, kurios varžovai iki galo ir neperkando – visa tai ir lėmė pergalę“, – kalbėjo mūsų komandos vyriausiasis treneris Aloyzas Rudys.
Penktadienį į Mažeikius atvyksta, pasak trenerio, jaunų, aukštų ir ambicingų Kauno krepšininkų ekipa, kuri užima ketvirtąją vietą. Jis spėjo, kad laukia įdomios ir gražios rungtynės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto